top of page
CharlotteDeVos-18.jpg

Individuele sessies

Energetische coaching sessie

Tijdens een energetische coaching sessie maken we de weg vrij op elk energetisch niveau zodat jij helderheid en inzicht krijgt rond een bepaald thema, en ook de energetische blokkades rond dit thema kunt loslaten. We werken met het hele energetische veld, de subtiele lichamen en alle informatie die tijdens een sessie doorkomt. Met welke klachten kan je terecht? ​​ Fysieke problemen of gezondheidsklachten: Slechte slaap, stress, rugpijn, angst of paniekaanvallen, chronische klachten Relatie problemen: Partner-, ouder-, kind-, familierelaties Organisatie thema's: Blokkades die je tegenhouden om je professionele doel te bereiken. Emotionele thema's: Gedrag of overtuigingen die je niet langer van dienst zijn  Spirituele thema's: Wat is mijn levensmissie hier op aarde? ​ ​ 1 sessie (60 min) >  75 euro (incl btw)

75 euro (incl btw)
357ec7fa-08dc-48ad-9931-026df3e2eeed_edited_edited.jpg

Energetische voetreflexologie

Een energetische voetreflexologie sessie geeft je een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning waarbij energetische blokkades in het lichaam via drukpunten op de voeten worden ontladen of opgeladen.

357ec7fa-08dc-48ad-9931-026df3e2eeed_edited_edited.jpg
65 euro (incl btw)

Familieopstelling

Een familieopstelling is een wetenschappelijk onderbouwde therapeutische methodiek die mensen op de meest efficiënte manier helpt de kwaliteit van hun eigen leven en al hun relaties te verbeteren. Een opstelling schenkt je waardevolle inzichten en een nieuw, verruimd bewustzijn. Tijdens een familieopstelling wordt duidelijk dat wij verbonden zijn met onze voorouders door banden van loyaliteit. Wij dragen hun onverwerkte emotionele ladingen mee en manifesteren deze onbewust in ons eigen leven – met soms destructieve gevolgen voor onszelf en de mensen om ons heen. ​ Wat kan ik verwachten?   Hieronder een aantal getuigenissen van mensen die een familieopstelling hebben gedaan: ​ “Er is iets op zijn plaats gevallen en ik heb nu mijn plaats in mijn leven gevonden”,  “Ik voel na de opstelling meer kracht om de dingen te doen die ik wil doen”,  “Ik heb in mijn relatie een nieuw en liefdevol evenwicht gevonden”, of:  “Na de opstelling is mijn leven in een heel positieve stroomversnelling terecht gekomen” zijn typerend. ​ ​ Welke thema's kan ik opstellen? Een aantal voorbeelden van concrete thema's, blokkades of problemen die je kunt opstellen: Fysieke problemen of gezondheidsklachten: Slechte slaap, stress, rugpijn, angst of paniekaanvallen, chronische klachten Relatie problemen: Partner-, ouder-, kind-, familierelaties Organisatie thema's: Blokkades die je tegenhouden om je professionele doel te bereiken Emotionele thema's: Gedrag of overtuigingen die je niet langer van dienst zijn  ​ ​ Hoe werkt een familieopstelling? Jouw thema wordt in het wetende veld van jouw familie ingebracht. Hiervoor hoeft je familie niet aanwezig te zijn. We gebruiken attributen of stoelen bij een individuele opstelling en representanten (andere mensen) bij een groepsopstelling.​ ​ ​ 1 sessie (reken 2 uur) >  120 euro (incl btw)

357ec7fa-08dc-48ad-9931-026df3e2eeed_edited_edited.jpg
120 euro (incl btw)

Energetische voedingscan

De YU epigenetische scan biedt een totale gezondheidsaanpak die je inzicht geeft in jouw lichamelijke processen en je in staat stelt jouw gezondheid te optimaliseren. Op basis van uw lichamelijke conditie maken we een voedings- en voedingssupplementen plan helemaal op maat voor jou. Daarnaast identificeren we je persoonlijke stressfactoren, die door interne of externe factoren werden veroorzaakt. ​ Wat kan ik verwachten? Vanaf het moment dat je geboren wordt, wordt jouw unieke DNA blootgesteld aan allerlei invloeden. Schadelijke invloeden kunnen tot ziekte of chronische klachten leiden. Het zijn die invloeden die we via een epigenetische analyse kunnen meten.. We nemen een opname van jouw huidige lichamelijke conditie en bieden op basis daarvan een passend voedings- en voedingssupplementenplan aan alsook de juiste strategieën aanreiken om jouw energetisch veld te optimaliseren.  Bij chronische klachten wordt de analyse in het eerste jaar om de 8 weken uitgevoerd om de evolutie van uw lichaam tijdens het programma te volgen. Fysieke processen zijn dynamisch, we staan nooit stil, dus wat vandaag voor ons optimaal is,is het volgende maand niet meer. Door middel van analyse kunnen wij u monitoren en u systematisch inzicht geven in uw veranderende behoefte. Zo kun je groeien als persoon, gezond functioneren en je unieke potentieel benutten. ​ Met welke klachten kan je terecht? Chronische fysieke klachten Stress en burn-out Preventie voor goede gezondheid en vitaal leven Optimalisatie van je gezondheid ​ ​ ​ Wat mensen zeggen​ ​ "In de herfst 2019 kreeg ik hevige pijnen in mijn benen, bovenarmen en rug.  Ik kon niet meer stappen, auto in- en uit was zeer pijnlijk en duurde lang.  ’s Nachts in bed omdraaien was bijna onmogelijk en vooral zeer pijnlijk dus een zéér slechte nachtrust.  In het gewone leven ben ik nogal een bezige bij, maar daar bleef niets van over.  Na raadplegingen van verschillende dokter-specialisten en een paar cortisonespuiten zonder resultaat, werd een operatie overwogen, daar ik door de arthritis, cystes van Baker, in mijn knieholten had ontwikkeld.  Die ingreep ging niet door wegens te grote complicaties, zoals eindigen in een rolstoel.  Conclusie van de specialisten was: “Mevrouw, wij kunnen u niet helpen, pijnstillers zijn de enige remedie”  Daar wilde ik niet aan beginnen.  Ik ben dan bij Charlotte De Vos terecht gekomen;  wat een verlossing.  Door haar diagnose kreeg ik een aangepast dieet.  Door dat strikt te volgen was ik na vier (4!) weken terug de oude.  Ik kon terug mijn normale leven hervatten.  Nu na twee en half jaar voel ik mij nog steeds herboren." - Lisette Clement" ​ 1 sessie (reken 2 uur) >  225 euro (incl btw, scan, rapport en optimalisatieplan)

357ec7fa-08dc-48ad-9931-026df3e2eeed_edited_edited.jpg
Afspraak maken

Ben je nieuw hier en weet je niet zeker wat je nodig hebt?

 

Boek dan een energetische coaching sessie waarbij we een verkennend gesprek hebben en van daaruit kijken wat nodig is.

Afspraak maken

Stuur een Whatsapp berichtje naar 0479258070 om een afspraak in te plannen.

Praktijk:

Ludgardislei 10, 2930 Brasschaat

Tot dan, 

Charlotte x

  • LinkedIn
  • Instagram

Hier gebeurt niet veel momenteel :-)

Schrijf je in op de Nieuwsbrief om info te ontvangen over events en coaching trajecten.
Het is voor mij zelf ook een verrassing wanneer ik post of schrijf, dus ik zou zeggen , laat je verrassen.

Thanks for subscribing!

bottom of page