top of page
02_CharlotteDeVos_LQ-13.jpg

Hoe het allemaal begon

Twintig jaar geleden kwam ik als bij toeval in contact met energetisch werk. Als jonge topsporter had ik problemen met mijn gezondheid; moe, weinig fut, last van mijn rug en geboren met een aandoening aan beide heupen. Ik werd geadviseerd om te stoppen met sporten. Maar hockey was mijn leven en het enige wat ik toen écht leuk vond, dus stoppen was geen optie.

Op dat moment ben ik in aanraking gekomen met de wereld van de preventieve en energetische geneeskunde om mijn lichaam weer in topvorm te krijgen. Op korte tijd maakt ik fantastische sprongen en de rest van mijn hockeycarrière ben ik blessurevrij gebleven en nam ik deel aan de Olympische Spelen in Londen. Dit was het begin van mijn pad als energetisch therapeut en healer.

Naast de ontdekkingsreis van mijn lichaam, moest ik na mijn sportcarrière ook echt op zoek naar mezelf. Een reis naar binnen, die is geresulteerd in een nieuw leven waar ik nooit van had durven dromen. Ik ben natuurlijk nog altijd onderweg, maar ik weet nu dat het alleen maar mooier zal worden.

 

Ik zie mezelf in de eerste plaats als ervaringsdeskundige. Alles wat ik deel met mensen, heb ik uitvoerig beleefd en ik deel datgene waar ik zelf in geloof. Ik geloof dat we als mens en oneindig potentieel hebben en we gemaakt zijn om gezond en gelukkig door het leven te gaan. 

Mijn passie voor voeding, beweging, ademhaling, mindset, trauma healing, teamwerk en spiritualiteit en eigenlijk alles wat met ons bestaan te maken heeft is wat mij elke dag drijft. Als energetisch therapeut kijk ik niet alleen naar het fysieke lichaam van de mens, maar worden ook het emotionele, mentale en energetische veld in beschouwing genomen. Het komt er eigenlijk op neer dat als je de kwaliteit van je energetische lichaam kunt optimaliseren, je jouw realiteit een facelift geeft en dingen doet, voelt en ervaart waarvan je niet dacht dat ze mogelijk waren.

Ik geloof meer dan ooit dat we nood hebben aan nieuwe manieren en systemen die ons helpen op weg naar een bewust, gezond en gelukkig levenWe leven nu in een tijdperk van verandering waarbij we allemaal worden uitgedaagd om na te denken en onszelf te herontdekken in deze nieuwe wereld.

Ik ondersteun je graag op je reis.

Liefs,

- Charlotte

Afspraak
IMG_7129.HEIC

Charlotte De Vos

  • Family & Organisation Constellation trainer

  • Inner Child Healing

  • Multidimensional healer

  • Orthomoleculair therapist

  • Certified YU Health coach

  • Kundalini Activations

  • Hypno-energy coach

  • Qi gong Teacher

  • Breathwork coach

  • NLP Certified

bottom of page